AIDS betegség, HIV-vírus > Járvány - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: AIDS betegség, HIV-vírus > 7 weboldal. Kategória leírása: Az AIDS a HIV-vírus által okozott betegség. A világméretű járvány megállításának elengedhetetlen feltétele a betegség megértése, megelőzése, felvilágosítás, kezelése és a kutatás.
Szponzorált linkek
AIDS.gov
http://www.aids.gov/

Az amerikai szövetségi kormány hivatalos HIV/AIDS betegség információs és segítő honlapja. Tájékoztatás, kutatások, megelőzés és a betegség kezelése.

AIDS.gov
AIDSinfo
http://www.aidsinfo.nih.gov/

Az USA egészségügyi minisztériuma (HHS) által üzemeltetett, folyamatos információkat adó, HIV /AIDS betegséggel foglalkozó hivatalos oldala. Legfrissebb kutatások és eredmények, orvosi kezelési iránymutatások, kezelések, vizsgálatok, egészségügyi szolgáltatások.

AIDSinfo
aids.org
http://www.aids.org/

Non-profit szervezet az AIDS elleni küzdelemért. Az oldal információkat nyújt a HIV fertőzés és AIDS betegség megelőzéséhez, szűréséhez, kezelési módokhoz és friss kutatásokról ad számot.

aids.org
Tanácsadó Szolgálat
http://www.anonimaids.hu/

Az Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat hivatalos honlapja. A segítségnyújtó alapítvány felvilágosító, egészségmegőrző, betegség megelőző, szűrő és gondozói munkát végez. Ingyenes és névtelen (anonim) HIV, hepatitis, szifilisz szűrések vehetők igénybe. Cím: 1113 Budapest, Karolina út 35/B Tel/fax.: 06-1-466-9283.

Tanácsadó Szolgálat
HIV fertőzés, AIDS betegség
http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view?id=249

A világjárvány világjárvány a nyolcvanas évek elején, San Franciscóból indult ki. Jelenleg A HIV fertőzöttség Délkelet-Ázsiában és Afrikában a legsúlyosabb, egyes területeken a lakosság 50-80%-át érinti. Az AIDS (szerzett immunhiányos tünetegyüttes - acquired immunodeficiency syndrome) a HIV (humán immunhiány vírus - human immunodeficiency vírus) fertőzés által okozott betegség. A fertőzés a szervezet nélkülözhetetlen védekező elemeit, a T4-limfocitákat támadja meg, és pusztítja el.

HIV fertőzés, AIDS betegség
Az AIDS-rejtély
http://www.termeszetvilaga.hu/tv99/tv9905/aids.html

Az utóbbi évek eredményei felcsillantották a reményt, hogy idővel talán legyőzhetővé válik majd, a halálos AIDS kór, ez azonban nem párosul a megértés világosságával, mert a betegség folyamatainak jelentős része továbbra is homályban marad. Müller Viktor és Számadó Szabolcs írása, e furcsa kettősség nyomába eredve próbál meg betekintést adni a HIV-fertőzésről alkotott számos, gyakran egymásnak ellentmondó elképzelés világába.

Az AIDS-rejtély
HIV / AIDS tünetei
http://www.egeszseg.hu/a-hiv-fertozes-tunetei/

A HIV fertőzés kezdeti és későbbi tünetei. Az első tüneteknél az immunrendszer már elkezd harcolni és gyakran hosszú évekig semmilyen panaszt nem okoz. Azonban ha korai stádiumban nincs kezelve, az immunrendszer legyengül, más fertőzéssel szemben is. A fertőzés e szakaszát már AIDS-nek nevezik.

HIV / AIDS tünetei
Hirdetések
Oldal leírása
jarvany.wyw.hu: Járvány katalógus - járványok megelőzése, védőoltás. Kanyaró, pestis, himlő, ebola, gonorrhoea (kankó, tripper), spanyolnátha, aids, tífusz, influenza, gyermekágyi láz, sárgaláz, agyhártya-gyulladás.
Gyűjteményünkben 165 válogatott járvány témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 165 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 3886