Járvány filmek > Járvány - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Járvány filmek > 6 weboldal. Kategória leírása: A nagy járványok, fertőzések témája nem kerülte el a mozivásznakat sem. Több zombis, fertőzéses, járványos katasztrófa és horrorfilm is készült, melyek általában kitalált globális járvány kitöréséről és elterjedéséről szólnak, de sokszor van alapja.

jarvany.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

12 majom
12 majom
http://hu.wikipedia.org/wiki/12_majom

Terry Gilliam rendező 12 majom (Twelve Monkeys) című filmje 1995-ben készült, Bruce Willis, Madeleine Stowe és Brad Pitt főszereplésével. A népszerű sci-fiben egy vírusfertőzéses járvány elpusztította az emberiség 99% át, a maradék ember csak akkor maradhat életben, ha sikerül információt szerezniük a gyilkos vírusról az időben visszautazva.

hu.wikipedia.org
The Walking Dead (televíziós sorozat)
The Walking Dead (televíziós sorozat)
http://www.port.hu/the_walking_dead/pls/w/films.film_page?i_film_id=115127

A The Walking Dead egy izgalmas és népszerű amerikai televíziós horrorsorozat, melyet Magyarországon is vetítenek. A film egy emberevő zombik által uralt poszt-apokaliptikus világban játszódik, a túlélésről és emberségünk megőrzéséről szól.

www.port.hu
28 nappal később
28 nappal később
http://www.cinematrix.hu/honlapok/28nappalkesobb/story.html

28 nappal később (28 Days Later...) angol francia horror, melyet Danny Boyle rendezett 2002-ben. Cillian Murphy (Jim) felébred a kómából és azzal szembesül, hogy Anglia szinte elnéptelenedett. Egy gyilkos vírusnak köszönhetően, az emberek zöme fékevesztett őrült lett, akik ölni akarnak. Minden áron.

www.cinematrix.hu
A járvány (1975)
A járvány (1975)
http://kritikustomeg.org/film.php?fid=26085

A Felvidéken kolerajárvány pusztít. A rettegő parasztok méregetetőnek tartják az orvosokat és a felcsereket, rájuk támadnak, bosszút állnak rajtuk.

kritikustomeg.org
Fertőzés
Fertőzés
http://www.mozi-dvd.hu/6622-Fertozes.html

Steven Soderbergh rendező Fertőzés (Contagion) című 2011-es filmje Marion Cotillard, Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law, Laurence Fishburne és Gwyneth Paltrow főszereplésével. Egy gyilkos vírus halálos járványt idéz elő, néhányan azonban nem adják fel a harcot...

www.mozi-dvd.hu
Vírus (Outbreak) 1995
Vírus (Outbreak) 1995
http://www.mozi-dvd.hu/2320-Virus-DVD.html

A Vírus (Outbreak) című amerikai thriller, akció, dráma 1995-ben készült, Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman főszereplésével. Félelmetes kór támadja meg az Egyesült Államokat. Egy Zaire-i eredetű halálos vírus, amely egy becsempészett majom szervezetében érkezik, s kis híján végez egy kaliforniai kisváros lakosságával. A történet alapjául egy 1989-es eset szolgált, amikor egy majomszállítmány behurcolta az Ebola-vírust. A film felhívja a figyelmet a járvány veszélyére, hisz a mai napig nincs ellenszere.

www.mozi-dvd.hu
Oldal leírása
jarvany.wyw.hu: Járvány katalógus - járványok megelőzése, védőoltás. Kanyaró, pestis, himlő, ebola, gonorrhoea (kankó, tripper), spanyolnátha, aids, tífusz, influenza, gyermekágyi láz, sárgaláz, agyhártya-gyulladás.
Gyűjteményünkben 164 válogatott járvány témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 164 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 3875