Influenza, influenzavírus > Járvány - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Influenza, influenzavírus > 6 weboldal. Kategória leírása: Minden évben, késő ősztől tavaszig találkozunk az influenzavírus által okozott, a légutak megbetegedésével járó, széles körben kirobbanó járványokkal.

Tipp

Influenza vírus, influenzajárvány, megfázás, nátha
http://influenza.wyw.hu/

[Az influenza megelőzése] [C-vitamin] [Gyógynövények] [Gyógyteák meghűlés és torokfájás ellen] [Immunerősítés] [Influenza gyermekkorban] [Influenza vagy nátha?] [Inhalálás, gőzölés] [Köhögés] [Láz és lázcsillapítás] [Madárinfluenza] [Meghűlés, megfázás] [Nátha] [Spanyolnátha] [Védőoltás influenza ellen] [Világméretű influenzajárvány] ...

Influenza vírus, influenzajárvány, megfázás, nátha
Szponzorált linkek
Influenza - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Influenza

Az influenza egy fertőző betegség, amely madarakat, és emlősöket fertőz és egy Orthomyxoviridae családba tartozó RNS-vírus okozza.

Influenza - Wikipédia
Influenza: ki kell pihenni!
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=66&menu=betegseg&news_i ...

Az őszi-téli időszak betegsége az influenza, szövődményei egytől egyig súlyos, életveszélyes betegségek - nem érdemes azok kialakulását kockáztatni, hanem már az influenza tüneteinek első jelentkezésekor érdemes megkezdeni a kezelést.

Influenza: ki kell pihenni!
Influenza / Betegséglexikon
http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view?id=90

Az influenza vírusos megbetegedés, melyet láz, orrfolyás, köhögés, fejfájás, rossz közérzet, az orr és a légutak nyálkahártyájának duzzanata jellemez.

Influenza / Betegséglexikon
Influenza ez vagy megfázás?
http://index.hu/belfold/influ9180/

Járvány továbbra sincs, csak sokan köhögnek, náthásak, lázasak. Miről lehet tudni, hogy influenzások vagyunk, és a mi a teendő? Érdemes-e elmenni orvoshoz, vagy ki lehet feküdni otthon? Kérdések, válaszok.

Influenza ez vagy megfázás?
Rosszkedvünk tele – Az influenza
http://www.vital.hu/themes/sick/influenza.htm

Közeledik az influenzaszezon: a hirtelen kitörő – általában 6-8 hétig tartó járványok az északi féltekén zömmel októbertől áprilisig, a délin pedig áprilistól szeptemberig jelentkeznek. Az influenza olyan, vírusok útján terjedő betegség, melynek kórokozói – az influenzavírusok – elsősorban a felső és alsó légutakat, az orrot, a torkot, a tüdőt, a mandulákat és a középfület fertőzik meg.

Rosszkedvünk tele – Az influenza
Megfejtették az influenza titkát
http://www.168ora.hu/tudas/megfejtettek-az-influenza-titkat-30753.html

A szezonális influenza vírusa jobban terjed és túlélése is biztosabb, ha kicsi a levegő abszolut páratartalma - közölték amerikai kutatók.

Megfejtették az influenza titkát
Hirdetések
Oldal leírása
jarvany.wyw.hu: Járvány katalógus - járványok megelőzése, védőoltás. Kanyaró, pestis, himlő, ebola, gonorrhoea (kankó, tripper), spanyolnátha, aids, tífusz, influenza, gyermekágyi láz, sárgaláz, agyhártya-gyulladás.
Gyűjteményünkben 165 válogatott járvány témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 165 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 3886