Járványos betegségek megelőzése > Járvány - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Járványos betegségek megelőzése > 6 weboldal. Kategória leírása: Hogyan előzhetők meg a járványok? Minden ami a járványok megelőzése témakörhöz kapcsolódik!
Szponzorált linkek
Gyógyuljon Garanciával!
http://www.meggyogyulsz.com

Eszközeinkkel az egészséges állapottól való legkisebb eltérés is jól merhető, segítségével a betegségek már akár a tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal előre jelezhetők. Ez a módszer az egész testet vizsgálja, amely sok estedben felülmúlja a fájdalmas orvosi beavatkozásokat, minden vizsgálat akupunktúrás végpontokon keresztül, szúrás, vágás, és rosszullét nélkül történik. A komplex vizsgálat is mindössze 1 órát vesz igénybe. Ön megbízhat bennünk, bármilyen ügyben állunk rendelkezésére. Fontosnak tartjuk a segítőkész kapcsolattartást és a diszkréciót. Munkánkban a csapatmunkát tartjuk elsődlegesnek és egymás segítését. Ha probléma adódik, azt együttes erővel oldjuk meg sikeresen. Szellemiségben a haladást és újítást képviseljük ezért is kerestünk újfajta alternatívát a gyógyításhoz. Csapatunk fiatalos, lendületes, ambiciózus,(mint egy faltörő kos úgy vágtat előre.) ügyel az igények minél magasabb szintű kielégítésére.

Gyógyuljon Garanciával!
Járvány - Lexikon ::
http://www.kislexikon.hu/jarvany_a.html

A fertőző és időnkint járványossá váló betegségek megelőzése a közegészségügyi közigazgatás egyik legfontosabb feladata.

Járvány - Lexikon ::
Menedzserszűrés - DokSza - Foglalkozás egészségügy
http://www.doksza.hu/szolgaltatasok/foglalkozas-egeszsegugy/

Menedzserszűrés, üzemorvosi vizsgálat? A http://www.doksza.hu kiváló megoldást nyújt az egészségügyi, üzemorvosi vizsgálatokra, így kollégái képet nyerhetnek egészségügyi állapotukról. A vizsgálatok telefonos megbeszélés szerint mennek végbe, előre fixált időben. A hét minden egyes napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit segítséggel. Mód van a munkáltató telephelyén történő, mobil vizsgálatokra, akár hétvégi időpontokba is! Az egészség az első!

Menedzserszűrés - DokSza - Foglalkozás egészségügy
Germstar a vírusok, fertőzésekkel szemben!
http://www.germstararuhaz.hu

Napjaink legnépszerűbb témája közé tartoznak a vírusfertőzések, pl. H1N1. A vírusok terjedésének egyik módja a direkt és indirekt érintkezés, amelynél a kézmosás nem, de a kézfertőtlenítés képes segíteni. A Germstar az érintés nélküli fertőtlenítést javasolja!

Germstar a vírusok, fertőzésekkel szemben!
Járványtérkép
http://www.agent.ai/main.php?folderID=166&articleID=2209&iid=1

„Az ilyen jellegű kezdeményezések fontos szerepet fognak játszani a fertőző betegségek tanulmányozásában” – prognosztizál Durlan Fish, a Yale járványtani kutatója. – „A HealthMap bőven túlmutat a múltban használt hagyományos beszámolóknál.”

Járványtérkép
Egészségügyi sterilizáló gépek - Mielemed MPM
https://mielemed.hu/ipari-keszulekek/egeszsegugyi-szocialis-intezmenyek

Cégünk hivatalos magyar Miele viszonteladóként Miele ipari és háztartási készülékek forgalmazásával és karbantartásával foglalkozik. Egészségügyi intézmények, laboratóriumok, vendéglátóipari,- és sportlétesítmények számára kínálunk magas minőségi, professzionális tisztító és fertőtlenítő gépeket.

Egészségügyi sterilizáló gépek - Mielemed MPM
Hirdetések
Oldal leírása
jarvany.wyw.hu: Járvány katalógus - járványok megelőzése, védőoltás. Kanyaró, pestis, himlő, ebola, gonorrhoea (kankó, tripper), spanyolnátha, aids, tífusz, influenza, gyermekágyi láz, sárgaláz, agyhártya-gyulladás.
Gyűjteményünkben 165 válogatott járvány témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 165 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 3886