Járványos agyhártyagyulladás (meningococcus meningitis) > Járvány - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Járványos agyhártyagyulladás (meningococcus meningitis) > 4 weboldal. Kategória leírása: A rettegett bakteriális eredetű agyhártyagyulladásról sok tévhit kering.
Szponzorált linkek
járványos agyhártyagyulladás
http://www.utazaselott.hu/agyhartyagyulladas-oltas.html

A járványos agyhártyagyulladást többféle baktérium okozza, és nem mindegyik ellen van hatékony védőoltás. A védőoltások egy része már négyféle, vakcinával megelőzhető baktérium-fertőzés ellen hatékony, kombinált oltóanyag (A, C, W135 , Y). A „B” típusú baktérium ellen nem rendelkezünk oltóanyaggal. Az oltóanyagok egyik fajtája elsősorban 2 éves kor felett alkalmazható, másik fajtájuk ennél fiatalabb korban is.

járványos agyhártyagyulladás
Meningococcus védőoltások
http://www.oltokozpont.hu/index.php?id=311

A védőoltások egy része már négyféle baktérium-fertőzés ellen hatékony, kombinált oltóanyag (A, C, W135, Y). A B típusú baktérium ellen hatékony védőoltás jelenleg sehol a világon nem áll rendelkezésre.

Meningococcus védőoltások
Járványos agyhártya-gyulladás
http://www.hazipatika.com/articles/Jarvanyos_agyhartya-gyulladas?dtid=238

Felnőttkori fertőző betegségek - Járványos agyhártya-gyulladás ... Az agyhártya- gyulladás az a kórkép, amelyről az átlagember alig valamit tud, és amit tud, ...

Járványos agyhártya-gyulladás
Agyhártyagyulladás-járvány Afrikában
http://www.kekduna.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=108574

Már legalább 800 halottja van az agyhártyagyulladás-járványnak Afrikában. A járványt először az elefántcsontparti határvidéken észlelték, azonban most már a fővárosból is egyre több betegről érkeznek hírek. Az afrikai ország egészségügyi hatóságai 300 ezer vakcinát küldtek vagy küldenek szét a fertőzött területekre, de egyelőre nem sikerült megfékezni a járványt.

Agyhártyagyulladás-járvány Afrikában
Hirdetések
Oldal leírása
jarvany.wyw.hu: Járvány katalógus - járványok megelőzése, védőoltás. Kanyaró, pestis, himlő, ebola, gonorrhoea (kankó, tripper), spanyolnátha, aids, tífusz, influenza, gyermekágyi láz, sárgaláz, agyhártya-gyulladás.
Gyűjteményünkben 165 válogatott járvány témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 165 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 3886