SARS járvány > Járvány - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: SARS járvány > 7 weboldal. Kategória leírása: Torontói kutatók szerint a SARS-t állatok és emlősök által hordozott vírusok egyesülése okozhatta.
Szponzorált linkek
SARS
http://www.who.int/csr/sars/en/

SARS was recognized at the end of February 2003. WHO co-ordinated the international investigation with the assistance of the Global Outbreak Alert and Response Network and worked closely with health authorities in the affected countries to provide epidemiological, clinical and logistical support as required.

SARS
Amit a SARS-ról tudni lehet
http://www.vital.hu/themes/sick/atiptudogyul2.htm

Húsz évvel a XX. század befejezése elõtt a világ közvéleménye úgy ítélte meg, hogy a fertõzõ betegségek már nem jelentenek olyan veszélyt az emberiségre, mint az elmúlt évszázadok folyamán.

Amit a SARS-ról tudni lehet
SARS a karantén betegség
http://utazaselott.hu/sars.html

A betegségre nincs megfelelő gyógyszer, csak tüneti kezelésre szorítkozhatunk. Terjedésének megakadályozására a betegeket elkülönítik.

SARS a karantén betegség
SARS (atípusos tüdőgyulladás)
http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/infections/viral/sars

Kínai kutatók egy oltóanyagot kísérleteztek ki a SARS-vírus ellen. A vakcina kiállta az első humánkísérletek próbáját, azaz a 36 önkéntes közül 24-nél alakult ki védettség.

SARS (atípusos tüdőgyulladás)
A SiS is bezárta egyik üzemét
http://www.sg.hu/cikkek/27448/a_sis_is_bezarta_egyik_uzemet_a_sars_virus_miatt

Az atípusos tüdőgyulladás sajnos továbbra is rohamosan terjed, így már meg sem lepődünk azon, hogy a technológiai cégek a leginkább fertőzött ázsiai régiókban lényegében egymás után zárják be irodáikat és gyártóüzemeiket.

A SiS is bezárta egyik üzemét
Rejtélyes tüdőgyulladás
http://www.hazipatika.com/articles/Rejtelyes_tudogyulladas?aid=20030402135509

Egyelőre a világ legjobb járványtani szakértői sem tudják, hogy milyen tulajdonságai vannak az ember szempontjából nagy valószínűséggel vadonatúj kórokozónak. A védőoltás kifejlesztése pedig ezeknek az alapvető kérdéseknek a tisztázása után történhet.

Rejtélyes tüdőgyulladás
az atípusos tüdőgyulladás
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=35638

Napjainkban a világ legrettegettebb járványa az atípusos tüdőgyulladás, a kórokozó vírust azonosították, de egyelőre nincs ellenszere.

az atípusos tüdőgyulladás
Hirdetések
Oldal leírása
jarvany.wyw.hu: Járvány katalógus - járványok megelőzése, védőoltás. Kanyaró, pestis, himlő, ebola, gonorrhoea (kankó, tripper), spanyolnátha, aids, tífusz, influenza, gyermekágyi láz, sárgaláz, agyhártya-gyulladás.
Gyűjteményünkben 165 válogatott járvány témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 165 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 3886